Биляна Борисова завърши стажа си в БИПИ

Биляна Борисова, студент по Международни отношение в СУ "Св. Климент Охридски" завърши стажа си в БИПИ. Вижте какво казва Биляна за работата си в екипа ни.

"Изключително благодарна съм за възможността да бъда част от Българския институт за правни инициативи в рамките на стажантската им програма. Вярвам, че БИПИ е мястото, където всеки младеж с интерес към гражданския сектор и политиката може да придобие необходимите умения за работа в НПО сектора, а и не само, както и да задълбочи знанията си по редица теми и да ги приложи на практика. Приключвам стажа си с увереност, че практическите умения, придобити в БИПИ ще бъдат от огромна полза в по-нататъшното ми развитие и вяра, че ще продължим да работим за по-активно гражданско участие и мониторинг, прозрачност на политиките и по-добра отчетност на институциите.

Искам да благодаря на целия екип на БИПИ, без които преживяването нямаше да бъде същото! Вашите опит и подкрепа ми позволиха да затвърдя познанията си в редица сфери, както и да черпя знания директно от източника благодарение на приятелската обстановка по време на работа!

С хиляди благодарности, от Биляна!"

Успях, Биляна!

Следвайте ни