Калин Цвятков приключи стажантската си програма в БИПИ

В началото на лятото и в разгара на лятната сесия, Калин Цвятков успешно завърши стажантската си програма в БИПИ. Радваме се, че за четири месеца той беше част от нашия екип и му пожелаваме безбройни успехи навсякъде, където приключенският му дух го отведе. 

Ето какво казва Калин за стажа си при нас.

“Изминалите 4 месеца за мен бяха едно незаменимо и ценно преживяване. Като стажант помагащ на екипа на БИПИ по проекти от голямо разнообразие, се запознах отвътре както с работата на властта де юре и де факто, така и с важната функция на една неправителствена организация като защитник на правовото и демократично начало на държавата – в противовес на властническия произвол.

Неправителствените организации са важен елемент от една здрава демокрация със силно и активно гражданско общество. Именно БИПИ чрез своята професионална дейност успява да преведе по разбираем за властта начин желанието на гражданите за прозрачност, демократичност и ефективност на държавната власт, а оттам и да я насочи към работа в посока обществено, а не лично благо.

Благодаря на екипа на БИПИ за тези невероятни 4 месеца! Силно препоръчвам този стаж на всеки студент с интерес към развитието на върховенството на правото, държавните институции и гражданското общество!”

Успех, Калин!

Следвайте ни